Зеленський вважає, що вагнерівців у Білорусі буде замало для нападу на Україну

Війна, Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський вважає, що перекидання групи “Вагнер” у Білорусь не може серйозно загрожувати Україні.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Зеленський на прес-конференції в середу в Києві після переговорів із президентами Польщі та Литви Анджеєм Дудою та Гітанасом Науседою, передає Інтерфакс-Україна

“Я не можу сказати, наскільки вони (вагнерівці) комусь загрожуватимуть на території Білорусі, тому що вважаю, що контингент цей буде не дуже великий”.

Зеленський пояснив, що багатьох найманців “Вагнера” знищили Збройні сили України, тому на Москву пішло порівняно небагато з них.

Крім того, каже він, українська армія вважає, що ситуація на півночі країни “незмінна і контрольована” і повторення вторгнення неможливе. “Усе-таки в нас потужна, сучасна армія. І не на словах”, – додав президент.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.