На Прикарпатті в ДТП постраждали п’ятеро осіб, двоє з яких — діти (фото)

Новини, Суспільство

28 червня о 16:26 до Надвірнянських рятувальників надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в смт Делятин на автодорозі Н-09 сполученням Мукачево-Львів, де відбулось зіткнення вантажного та легкового автомобілів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

До місця одразу виїхали рятувальники Державного пожежно-рятувального поста смт. Делятин та Державної пожежно-рятувальної частини №11 на спеціальному аварійно-рятувальному автомобілі “САРМ–Л”.

На місці події рятувальники вжили заходи з відключення клем акумуляторних батарей двох транспортних засобів з метою недопущення загорання.

За попередньою інформацією внаслідок ДТП травмовано 5 осіб з них двоє дітей 2015 та 2021 років народження , які перебували в легковому автомобілі, яких направлено до лікувального закладу.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.