На Прикарпатті судитимуть інженера технагляду за заволодіння понад 440 тисяч гривень під час будівництва амбулаторії

Кримінал, Новини

До суду скерували обвинувальний акт стосовно інженера технагляду за фактом заволодіння бюджетними коштами та службового підроблення.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу Івано-Франківської обласної прокуратури.

Його судитимуть за ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України.

Встановили, що в кінці 2021 року обвинувачений під час нагляду за будівництвом амбулаторії в одному із сіл Галицького району, за попередньою змовою з підрядником, внесли до актів виконаних робіт неправдиві дані.

Він, достовірно знаючи, що роботи виконані не в повному обсязі, погодив завідомо фіктивні акти, що стало підставою для перерахунку коштів.

Через такі дії бюджет територіальної громади втратив понад 440 тисяч гривень.

З метою забезпечення відшкодування заподіяних збитків прокуратура пред’явила позов до обвинуваченого, який розглядатиметься разом з кримінальним провадженням.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.