Лукашенко про “заколот Пригожина”: Думали, що розсмокчеться, а воно не розсмокталося

Новини, Політика

Самопроголошений президент Олександр Лукашенко назвав “заколот” ватажка ПВК “Вагнер” Євгена Пригожина “зіткненням двох людей, які воювали на фронті”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Лукашенка, якого цитує “Пул Первого”.

“Я сказав: у жодному разі не робити з мене героя, ні з мене, ні з Путіна, ні з Пригожина, тому що ми ситуацію упустили, а потім ми думали, що розсмокчеться, а воно не розсмокталося. І зіткнулися дві людини, які воювали на фронті. Немає в цій справі героїв”.

27 червня Лукашенко прокоментував ситуацію з ПВК “Вагнера”. Самопроголошений президент РБ заявив, що йому “було боляче спостерігати за подіями”, які відбувалися на півдні Росії, “тому що Батьківщина одна”.

Лукашенко заявив, що під час “вагнерівського заколоту” в Росії приводив білоруську армію в повну бойову готовність, включно з поліцією і спеціальними підрозділами.

Білоруський диктатор також традиційно наповнив ефір свого виступу тезами кремлівської пропаганди про “колективний Захід, загрозу розширення НАТО тощо”.

“Найстрашніше, що якби пішла смута, на Заході миттєво цим би скористалися”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.