«Росію намагаються штовхати до поразки і капітуляції»: путін заявив про внутрішню зраду

Війна, Новини, Політика

За повідомленнями російських видань у ряді регіонів російської федерації, зокрема Москві, Московській та Воронезькій областях, запровадили режим контртерористичної операції.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Міністерство оборони російської федерації своєю чергою оприлюднило звернення до вагнерівців із закликом не брати участі у «злочинній авантюрі» Пригожина.

Тим часом у Ростові невідомі особи у військовій формі та бронетехніка розташувалися навколо штабу Південного воєнного округу російської арсії. Пригожин повідомив про його захоплення. Він стверджує, що взяв під контроль аеродром та збирається іти на Москву. Крім того, його вояки вже збили три російські вертольоти.

Губернатор Ростовської області закликав місцеве населення не виходити з дому та не виїжджати на трасу, яка з’єднує Ростов з Воронежем та Москвою.

Російські Телеграм-канали пишуть, що вагнерівці вже у Воронежі та контролюють місто. Видання Reuters та російська служба ВВС підтверджують, що бойовики ПВК «Вагнер» взяли під контроль військові об’єкти міста.

Путін виступив зі зверненням з приводу бунту «Вагнер». Президент рф віддав наказ збройним силам зупинити заколот та заявив про внутрішню зраду.

«Росію заколотом намагаються штовхати до поразки і капітуляції. Заходи проти бунтівників будуть жорстокими.

Росія буде жорстоко реагувати на зраду, заколотники понесуть неминуче покарання», – сказав путін.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.