Сімдесятьом випускникам стоматологічного факультету ІФНМУ вручили дипломи (фото)

Новини, Суспільство

У внутрішньому дворику центрального корпусу ІФНМУ сьогодні, 23 червня, сімдесятьом випускникам стоматологічного факультету вручили дипломи.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртка.

Поблагословив усіх присутніх адміністратор Архикатедрального та Митрополичого Собору Воскресіння Христового УГКЦ – отець-мітрат Юрій Новицький.

«Таке свято, як сьогодні у наших випускників, раз в житті. На жаль, цьогоріч із сумом та сльозами на очах, бо в країні триває війна.

Наші випускники найкращі, цим дітям випала тяжка студентська доля: спочатку прийшла біда із COVID-19, а зараз ще більша, з якою ми всі боремося.

Наші випускники молодці, я ними пишаюся, бо вони прекрасно склали КРОК і випускні іспити. Це наша гордість і радість», – каже ректор університету Микола Рожко.

Також чотирьом випускникам вручили дипломи та медалі за активну участь у спортивному житті університету.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.