Британська розвідка показала оборонні укріплення росіян на півночі Криму (відео+фото)

Відео-новини, Війна, Новини, Політика

РФ почала створювати оборонні рубежі біля Перекопу, вочевидь готуючись до сценарію, що українські військові спробують зайти в Крим, повідомляє британська розвідка.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на розвідувальний огляд Міністерства оборони Британії про російсько-українську війну за 21 червня.

@gudzinskiyrost♬ Comedy Music

У ньому зазначають, що останніми тижнями російські сили продовжили розбудовувати оборону у тилу, особливо на підступах до окупованого ними Криму.

“Це включає протяжну зону оборонних споруд довжиною 9 км за 3,5 км на північ від міста Армянськ, на вузькому перешийку, що сполучає Крим з Херсонською областю. Ці ретельно продумані загородження свідчать, що у командуванні РФ вважаюють українські сили спроможними до прямого наступу на Крим. Росія продовжує вважати утримання контролю над півостровом своїм найвищим політичним пріоритетом”, – розповідає розвідка.

Наводять і знімки укріплених районів.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.