На війні загинув прикарпатець Сергій Рильчук

Війна, Новини, Політика

Сьогодні, 20 червня 2023 року, оголосили День жалоби на території Верховинського району. На війні загинув Сергій Рильчук.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сторінку Верховинської районної ради.

“Життя за рідну землю в бою з ворогом віддав житель с. Полянки Сергій Рильчук. Він народився 29 липня 1991 року в місті Чернівці. Своє дитинство провів в Полянках біля бабусі і дідуся”, – йдеться у дописі.

Ніс службу у 42 бригаді повітряної оборони, сповнений сміливості та любові до України. Сергій все зробив, щоб захистити свою родину, село, громаду, країну. Він віддав своє життя за Україну, за нашу з вами землю.

Загинув 16 червня в Луганській області.

Зустріч з полеглим Героєм України відбудеться завтра, 20 червня 2023 року. Траурний кортеж з тілом Сергія Рильчука о 12:30 год. вирушить з Буковецького перевалу.

О 13:00 год відбудеться панахида біля стели Героїв Небесної Сотні в селищі Верховина

“Відповідно до спільного розпорядження голови Верховинської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації та голови Верховинської районної ради оголошено 20 червня 2023 року Днем жалоби на території Верховинського району.

З метою вшанування пам’яті загиблого військовослужбовця під час виконання бойового завдання із захисту суверенітету, територіальної цілісності та незалежності України у війні росії проти України, уродженця села Полянки Верховинського району Сергія Володимировича Рильчука”, – йдеться у дописі.

На знак скорботи за загиблим забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій району незалежно від форм власності.

Також, обмежити проведення розважально-концертних заходів на території району, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.