У селі Спас, що на Франківщині, перейменували вулицю на честь Героя Дмитра Ткачука

Новини, Суспільство

У п’ятницю, 16 червня 2023 року, на черговій сесії, депутати сільської ради, враховуючи результати громадських слухань, перейменували вулицю Вінтонівка у селі Спас на вулицю Дмитра Ткачука.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сторінку Нижньовербізької сільської ради.

Дмитро Ткачук народився на цій вулиці, пізніше проживав у с. Нижній Вербіж та добровільно вступив на початку повномасштабного вторгнення до лав ЗСУ. Загинув 11 червня 2022 року, під час виконання бойого завдання в селі Берестове Бахмутського району Донецької області.

Звертаємо увагу, що зміна назви вулиці не призводить до недійсності будь-яких документів чи необхідності їх переоформлювати.

У випадку, будь-яких, юридичних дій з майном (продаж, дарування, спадкування), у сільській раді можна отримати безкоштовну довідку про перейменування вулиці.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.