На Прикарпатті впроваджують проєкт «Турбота про родину Героя» (фото)

Новини, Політика

Сьогодні заступник голови обласної державної адміністрації Віталій Ільчишин зустрівся із чотирма сім’ями полеглих героїв, зокрема їхніми шістьма дітками, для яких організували п’ятиденний оздоровчий відпочинок у готельно-відпочинкових комплексах у м. Яремче та с. Поляниця на Івано-Франківщині.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сайт Івано-Франківської ОВА.

Віталій Ільчишин розповів, що завдяки ініціативі голови обласної державної адміністрації – начальниці обласної військової адміністрації Світлани Онищук на Прикарпатті реалізовують проєкт «Турбота про родину Героя», завдяки якому оздоровилося 120 дітей разом із членами родин.

У межах цієї ініціативи діти героїв разом із матерями відпочивають та оздоровлюються на Івано-Франківщині. Підтримують цю важливу ініціативу місцеві готельєри.

«Насправді війна принесла дуже багато горя та проблем для родин загиблих Героїв, також і для тих сімей військовослужбовців ЗСУ, які пропали безвісти. Цей проєкт є тривалим, тобто, усі родини, які матимуть бажання поїхати на відпочинок, зможуть це зробити. Ми постійно працюємо над його удосконаленням, щоби він приносив користь для дітей наших Героїв. Основна ідея цього проєкту – надати діткам, які втратили когось зі своїх родичів у війні росії проти України, можливість відпочити й оздоровилася на Прикарпатті та зробити так, щоби кожна така родина відчула нашу турботу», – наголосив посадовець.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.