У Верховинському районі через сильні опади ускладнений проїзд до кількох сіл (фото, відео)

Новини, Політика

Через негоду на Івано-Франківщині ускладнений проїзд до п’яти сіл Верховинського району. Внаслідок понаднормової кількості опадів розмило дорогу місцевого значення Ільці — Буркут, тож було відсутнє сполучення до сіл Зелене та Явірник.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голову обласної військової адміністрації Світлана Онищук у Facebook.

З її слів, найбільше постраждали Зеленська та Білоберізька громади. Також підтоплені присадибні ділянки, що розташовані поблизу річки Черемош.

“Дуже важливо, щоб жителі, які проживають у тих куточках, де сьогодні немає проїзду, були постійно на контакті. Медична служба пропрацювала з кожним старостою, з кожним головою територіальної громади питання щодо літніх людей, хворих. І ми їх евакуйовуємо, щоб вони були в безпечних умовах”, — каже Онищук.

Рятувальники та дорожники працювали упродовж ночі 17 червня та продовжують роботу.

Немає опису світлини.

“Наразі ведуться роботи із подолання наслідків. Станом на 17:00 відновили транспортне сполучення на ділянці автодороги до села Зелене. Продовжуються роботи на пошкодженому переїзді через потічок до урочища Шибене в село Явірник”, — додає голова обласної військової адміністрації.

На зображенні може бути: 8 людей
Немає опису світлини.

На зображенні може бути: 7 людей, потяг та дорога

На зображенні може бути: 2 людини та склад лісоматеріалів

Немає опису світлини.

Немає опису світлини.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.