У Путіна вирішили, що виконали завдання “демілітаризації” України

Війна, Новини, Політика

Прессекретар російського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що завдання країни-агресора з міфічної “демілітаризації” України нібито вже багато в чому виконано.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Пєскова в інтерв’ю RT Arabic, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС.

“Дійсно, Україна була сильно мілітаризована на момент початку СВО (спеціальної військової операції, як у РФ називають війну проти України – ред.). І, як учора сказав [президент Росії Володимир] Путін, одним із завдань була демілітаризація України.

Фактично це завдання багато в чому виконано. Дедалі менше і менше своєї зброї Україна використовує. І все більше і більше вона використовує системи озброєнь, які їй постачають країни Заходу”.

Пєсков також заявив, що країни НАТО під керівництвом США нібито дедалі більше “влазять” у “конфлікт”, тобто в захист України від загарбницької війни РФ.

“Країни Заходу, а саме Північноатлантичного альянсу під керівництвом того ж таки Вашингтона, дедалі більше прямо й опосередковано влазять у цей конфлікт. Вони втручаються в цей конфлікт і стають стороною конфлікту. Звичайно ж, це призводить до того, що конфлікт затягується за часом. Це призводить до того, що ситуація в Європі стає більш напруженою, непередбачуваною. І, звісно, це зобов’язує Росію до того, щоб застосовувати більш рішучі заходи для забезпечення безпеки людей на Донбасі та безпеки РФ”.

16 червня Путін заявив, що “у Росії є повне право вважати поставлене завдання денацифікації України одним із ключових”.

13 червня Путін зробив суперечливу заяву про цілі нападу Росії на Україну: вони в нього одночасно і змінюються, і не змінюються. Тоді ж він заявив, що питання “демілітаризації” України продовжує стояти “в практичному плані”.

На виправдання прямого вторгнення на українську територію в лютому 2022 року Кремль заявляв про завдання “денацифікації та демілітаризації” України. Після цього умовні “цілі СВО” для виправдання війни з Україною неодноразово змінювалися в риториці окупантів.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.