Негода на Івано-Франківщині: у кількох громадах розмиті дороги

Новини, Суспільство, Туризм

Станом на 18 червня,у річках області спостерігається незначний спад рівня води, але протягом дня ще очікуються значні дощі з перервами, а відповідно можливе відновлення підйомів рівнів води у межах русел.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Через сильні дощі було розмито проїжджу частину дороги місцевого значення у Верховинському районі.

Наразі залишається ускладнений проїзд до сіл Пробійнівка і Грамотне Білоберізької ТГ, а також проводяться роботи щодо відновлення проїзду до села Явірник та прикордонної застави Шибени.

У Надвірнянському районі було пошкоджено транспортне сполучення до с. Вороненко Поляницької ТГ зі сторони Ворохти. Протягом ночі дорожні служби проводили відновлювальні роботи, щоб забезпечити проїзд транспорту.
У Івано-Франківському районі в селі Кричка Солотвинської ТГ було пошкоджено ділянку дороги на вул. І.Франка, через що був відсутній проїзд до 5-ти житлових будинків. Після спаду рівня води заплановано провести роботи з очищення русла місцевої водойми.
“Нагадуємо,що діє штормове попередження. Можливе формування значного схилового стоку, в гiрських районах iснує загроза локальних селевих потокiв. Увага!!! На території Верховинського району заборонено спортивні сплави!!! Також наполегливо просимо туристів утриматися від походів у гори”, – наголошують в ДСНС.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.