Через негоду на Івано-Франківщині заборонили катання на плавзасобах, рафтинг та походи у гори

Новини, Суспільство, Туризм

На Івано-Франківщині заборонили катання на плавзасобах, рафтинг гірськими річками та походи у гори через погіршення погодних умов.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Держслужбу з надзвичайних ситуацій в області.

Через зливи з вечора 17 до 19 червня у басейнах річок Прут та Дністер очікується підйом рівнів води (особливо у гірських притоках) на 0,5-1,5 м.

Місцями можливе формування місцевого та схилового стоків. У гірських районах імовірна загроза формування локальних селевих потоків.

18 червня на Івано-Франківщині синоптики прогнозують хмарну погоду, дощ та місцями — грозу. Про це пишуть на Facebook-сторінці обласного гідрометцентру.

В Івано-Франківську синоптики прогнозують вночі 13-15⁰ тепла, вдень — 17-19⁰ тепла. По області температура повітря вночі складатиме 10-15⁰ тепла, вдень — 16-21⁰ вище нуля.

У високогір’ї Карпат стовпчики термометрів піднімуться вночі до 7-12⁰ тепла, вдень — 11-16⁰ тепла. Видимість на автошляхах — 4-6 км.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.