На війні загинув 29-річний воїн з Прикарпаття Михайло Балабан (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Неймовірно висока ціна нашої свободи. Знову і знову гинуть захисники України…

Про це на Facebook-сторінці написала  голова Ланчинської громади Надія Данилюк, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Невимовне горе, розпач і  нестерпний біль від чергової жахливої звістки, яка надійшла у нашу громаду. 16 червня 2023 року, захищаючи територіальну цілісність України загинув Воїн, Ланчинець, Герой –  Балабан Михайло Михайлович 08 жовтня 1993 року народження, який ніс службу в ЗСУ.

Значну частину зі всього часу служби Михайло разом з побратимами провів у найгарячіших точках війни з окупантом…

“Наш Захисник з честю виконав обов’язок щодо захисту своєї держави і до останнього подиху залишився вірним присязі, українському народу та державі.

Наша уся громада у невимовній скорботі низько схиляє голови, вшановуючи полеглого Героя. Висловлюємо співчуття родині Михайла Балабана у цій непоправній втраті…

Йому назавжди залишиться 29…”,— йдеться в повідомленні.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.