Відбір на Чемпіонат Європи: анонс матчу Північна Македонія – Україна

Новини, Суспільство

країна проведе другий матч кваліфікації на Чемпіонат Європи.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Суперником нашої команди буде Північна Македонія. Для синьо-жовтих цей матч є виїзним. До слова, у першому матчі відбору, Україна поступилася англійцям 0:2.


Україна

Наша збірна провела перший матч під керівництвом Реброва, зігравши внічию 3:3 зі збірною Німеччини. Ця гра викликала захоплення у вболівальників. Проте, всі будуть судити саме по кваліфікації. І сьогодні перше випробування для Реброва.

Що стосується заявки, то Піхальонок і Бондар не зіграють проти Македонії через травми. Певні проблеми мав Миколенко, але Сергій Ребров запевнив у готовності крайнього захисника.

До заявки повернулися Буяльський, Кочергін і Русин.


Македонія

Балканці не зазнали серйозних кадрових змін у порівнянні з матчем проти України на Євро-2020.

Північна Македонія вибила Італію з кваліфікації на ЧС-22, але протягом останнього року результати стрімко пішли вниз. У відборі на Євро македонці обіграли Мальту, але з мінімальним рахунком 2:1. Однак, немає бути недооцінки. У македонців є кілька хороших виконавців. Аліоскі ще не так давно грав в АПЛ, Ельмас круто виглядає в Наполі, Барді й Трайковскі мають великий досвід у Ла Лізі, а Нестеровскі забиває в Серії А.

Також, у збірної Північної Македонії кадрових проблем немає.


Що говорив Сергій Ребров перед матчем

“Я не вважаю, що ми будемо фаворитами. Ми гратимемо на виїзді проти міцної команди, яка продемонструвала це в останніх зустрічах. Ми повинні показати на полі, що ми фаворити.

Завтра буде інша гра, ніж з Німеччиною, бо ми розуміємо, з ким граємо. Розуміємо силу Північної Македонії, але як я вже казав – ми повинні розуміти як самі гратимемо.

Я чекаю дуже важку гру. І вважаю, що наші гравці готові до такої гри”.


Що говорив тренер збірної Північної Македонії Благоя Мілевський

“Від футболістів, які вийдуть на поле, ми очікуємо, що вони зроблять усе можливе. Доведеться викладатися на 100%, адже Україна дуже якісний суперник як команда, так і індивідуально.

Їхня гра відрізнятиметься від поєдинку з Німеччиною. Думаю передусім підходом. Але це не означає, що ми не готові. Ми аналізували їхні дії. Вони мають нового тренера, але нам вдалося зібрати інформацію”, – заявив він.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.