Рятувальник Роман Братчук з Прикарпаття став переможцем чемпіонату України зі спортивного гірського туризму

Новини, Суспільство

За результатами змагань на дистанції 5 класу «гірські перешкоди» заступник начальника гірської пошуково-рятувальної частини АРЗ СП ГУ ДСНС України в Івано-Франківської області Роман Братчук посів перше місце.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Рятувальники гірської пошуково-рятувальної частини АРЗ СП ГУ ДСНС України в області взяли участь в XXV Чемпіонаті України із спортивного гірського туризму.

У період 8 по 11 червня на скелях поблизу села Урич Львівської області відбувся XXV Чемпіонат України з спортивного гірського туризму,участь у якому взяло близько 100 учасників з різних куточків України.
За результатами змагань на дистанції 5 класу «гірські перешкоди» заступник начальника гірської пошуково-рятувальної частини АРЗ СП ГУ ДСНС України в Івано-Франківської області Роман Братчук посів перше місце.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.