Небайдужих франківців просять долучитися до збору допомоги постраждалим від затоплення жителям Херсонської області та військовим

Новини, Політика, Суспільство

На першому поверсі Білого дому в Івано-Франківську Логістичний центр приймає допомогу від мешканців міста та області, які хочуть допомогти постраждалим від затоплення жителям Херсонської області.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Руслана Марцінківа.

“Хочу подякувати франківцям, які приносять велику допомогу для жителів Херсонської області. Дякую за небайдужість.

Але нагадаю, що дуже важливо допомагати й військовим. Логістичний вчергове збирає допомогу для нашого війська, приносьте її у Спілку волонтерів на перший поверх, Грушевського, 21.

Робота налагоджена таким чином: волонтери везуть, ми допомагаємо у ремонті, щоб посилки доставляли прямо в руки”, – пояснює Руслан Марцінків.

Відтак, вже чергових два автомобілі передали та виділили гроші на допомогу, на закупівлю необхідних речей.

“Намагаємось постійно допомагати нашим військовим і не зменшуємо цю допомогу, як волонтерську, так і від органів місцевої влади”, – додав очільник міста.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.