Загинуло 5 людей: на Коломийщині ліквідували наслідки смертельної ДТП

Кримінал, Новини, Суспільство

11 червня о 22:13 на лінію 101 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Іванівці Коломийського району, за участю легкового автомобіля Volkswagen Passat. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ДСНС.
До місця події одразу  направили рятувальників 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Коломия, добровільної пожежної команди села Товмачик.
Також на місці ДТП працювала мобільно-оперативна група Коломийського РУ ГУ ДСНС в області.
Прибувши до місця виклику, працівники Служби порятунку деблокували тіла 4-х загиблих осіб з понівеченого салону автомобіля.
Також загинув ще один пасажир, якого реанімували.
На місці події надзвичайники провели заходи з від’єднання клем акумуляторної батареї транспортного засобу, з метою запобігання загорянню.
Дана подія класифікується як “Надзвичайна ситуація техногенного характеру, місцевого рівня”.

До ліквідації наслідків ДТП було залучено 2 одиниці техніки та 6 чоловік особового складу від ГУ ДСНС в області.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.