Сили оборони звільнили Макарівку й просунулися на кількох напрямках – Маляр (відео)

Війна, Новини, Політика

Українські військові деокупували населений пункт Макарівка на Донеччині біля звільненого нещодавно Благодатного, а також просунулися вперед на Бахмутському напрямку й на півдні.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на заступницю міністра оборони Ганну Маляр у Telegram.

“На напрямках, на яких проводиться наступ:

На Бахмутському напрямку наші війська продовжують штурмові дії. Є успіх в районі Берхівського водосховища. Просунулись вперед на 250 м.

На півдні є просування по двох напрямках від 300 до 1500 метрів. Деокуповано населені пункти Благодатне і Макарівка.

На напрямках де наші війська в обороні: жодної позиції не втрачено”.

У неділю воїни 68 окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша повідомили, що у взаємодії з сусідніми підрозділами Сил оборони звільнили населений пункт Благодатне Донецької області.

@gudzinskiyrost #макарівка #запоріжжя #мелітополь #залужний🥰❤️ #українапонадусе💙💛🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #наступ #украина #путин #бахмут #перемога🇺🇦 #пропаганда #суровикин #пригожин #шойгу #зеленський ♬ Epic Orchestra

Сили оборони Таврійського напрямку підтвердили звільнення села Благодатне й повідомили про взяття в полон 6 окупантів.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.