Найбільше в Івано-Франківську: скільки мільйонерів проживають на Прикарпатті

Економіка, Новини, Суспільство

Цьогоріч на Прикарпатті зросла кількість мільйонерів. Разом з тим, прикарпатські платники добре розуміють свої завдання в цей складний час, тому відповідально ставляться до сплати податків і зборів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління Державної податкової служби в Івано-Франківській області.

Так, за підсумками кампанії декларування доходів 2023 року, 60 осіб задекларували доходи понад мільйон гривень, тоді як 2022 року таких декларантів було 41 особа. Загальна сума задекларованих прикарпатськими мільйонерами доходів склала 912 мільйонів гривень, очікувана сума податкових платежів до бюджету складає 65 мільйонів гривень.

До слова, більш як половина таких декларантів (32 мільйонери) є мешканцями Івано-Франківська. А от рекордну суму доходів, а це майже 300 мільйонів гривень доходу, задекларував мешканець Галицького району, з них 139 мільйонів гривень – іноземні доходи.

За словами очільниці управління Ірини Столярик, на сьогодні цей громадянин вже сплатив до бюджету майже 15 мільйонів гривень податків і зборів.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.