Зеленський прибув на Херсонщину (відео)

Відео-новини, Війна, Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський 8 червня прибув на Херсонщину, де російські окупанти підірвали Каховську ГЕС і затопили десятки населених пунктів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Зеленського у Telegram.

“Робоча поїздка на Херсонщину. Координаційна нарада щодо ліквідації наслідків підриву греблі Каховської ГЕС.

Багато важливих питань: оперативна обстановка в області, яка склалася внаслідок катастрофи, евакуація населення з потенційних зон затоплення, ліквідація надзвичайної ситуації, спричиненої підривом греблі, організація життєзабезпечення затоплених територій.

Також перспективи відновлення екосистеми регіону й оперативна воєнна обстановка в зоні техногенної катастрофи”.

За словами Зеленського, важливо підрахувати збитки та виділити кошти для компенсацій жителям, постраждалим унаслідок катастрофи.

Також потрібно розробити програму для компенсації збитків або релокації підприємств у межах Херсонщини.

@gudzinskiyrost #херсон #пригожин #вагнер #путин #сша #россия #оон #бахмут🇺🇦🇺🇦🇺🇦зараз #каховське_водосховище #лето #літо #рф #авиация #наступ #Зеленський #залужний🥰❤️ ♬ Memes Nature Vibes – Ry2k Shanum

Президент у Херсоні також відвідав переправу, на якій здійснюється евакуація з підтоплених територій.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.