Синоптики дали прогноз погоди на четвер, восьмого червня

Новини, Суспільство

У четвер 8 червня у більшості областях України пройдуть дощі. В багатьох регіонах синоптики прогнозують грози, а у західній частині країни ще й сильні пориви вітру.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на 24 Канал.

Прогноз поди в Україні на 8 червня

Загалом в Україні буде мінлива хмарність. Дощі, подекуди з грозами, пройдуть у західних, місцями в північних регіонах, а також у Вінницькій, Черкаській та Полтавській областях. На решті території без опадів.

Температура вночі коливатиметься в межах +12…+17 градусів, вдень +23…+28. Натомість на Заході та Півночі країни температура буде нижчою – від +19 до +24, а на високогір’ї Карпат вдень взагалі буде +13…+18.

У столиці прогнозують місцями короткочасний дощ та грозу. Вітер переважно буде північно-східним, 5 – 10 метрів на секунду. Температура по Києву вночі становитиме +14…+16, вдень +22…+24.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.