В Івано-Франківську волонтери “Дому Сірка” поїдуть у Херсон рятувати тварин: як допомогти

Новини, Суспільство

Волонтери благодійної організації “Дім Сірка” просять жителів Івано-Франківська приносити надувні човни для порятунку тварин на Херсонщині. Також охочі можуть долучитися донатами.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голову організації Наталію Когут.

Увечері 7 червня волонтери вирушать з гуманітарною допомогою у Херсон, про це у відеозверненні.

З її слів, осередок у Франківську готовий прийняти тварин, яких вдасться врятувати у Херсоні.

“Зв’язалися з притулком у Миколаєві, який безпосередньо приймає тварин з Херсона. Не кожен, хто захоче потрапити у Херсон, може це зробити, туди не всіх пускають. І тому розробили певну логістику.

Спершу, щоб добратися до тварин, потрібні надувні човни”, — каже Наталія Когут.

Плавзасоби можна приносити 7 червня до 18:00 години у магазини “Світ Сірків” за адресами: вулиця Чорновола, 79 та село Вовчинець, вул. Вовчинецька, 2 Б.

Зі слів Наталії Когут, увечері волонтери благодійної організації вирушать до Херсона, щоб передати допомогу та забрати тварин.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.