У Богородчанській громаді відбудеться акція «День здоров’я»

Новини, Суспільство

У Богородчанській громаді відбудеться виїзна акція «День здоров’я», яка ініційована ДУ «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ».

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сторінку організації.

Всім охочим безоплатно зроблять тести на ВІЛ/СНІД, гепатити, коронавірус, виміряють рівень цукру в крові, рівень холестерину, артеріальний тиск, зроблять електрокардіограму та дерматоскопію.

Під час заходу можна буде вакцинуватися проти коронавірусу, дифтерії та правця.

Окрім цього, під час акції в Богородчанах працюватиме пересувний флюорограф. Також можна буде зробити ультразвукове дослідження органів черевної порожнини.

“Мешканці отримають кваліфіковані медичні консультації фахівців. Запрошуємо жителів громади перевірити свій стан здоров’я та скористатися послугами медичного автобусу”, – йдеться у дописі.

Смт Богородчани, вул.Шевченка, 66. Початок о 10:00.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.