Ситуація з укриттями у Києві критична − Камишін

Війна, Новини, Політика

Міністр стратегічної промисловості Олександр Камишін заявив, що ситуація з бомбосховищами у столиці − критична, бо половина з перевірених укриттів не готова приймати людей.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на міністра у Telegram, мер Києва Віталій Кличко у Telegram.

“Підбили підсумки 2-го дня роботи комісії по ревізії укриттів Києва. На даний момент перевірена вже третина укриттів міста. Ситуація залишається критичною: половина перевірених укриттів не готова”.

Міністр опублікував дані, що перевірили наразі 1 849 бомбосховищ. З них 596 об’єктів (32%) − не готові до використання, ще 242 (13%) не змогли відчинити.

 

ІНФОГРАФІКА З TELEGRAM КАМИШІНА

Кличко повідомив, що станом на 7 ранку 5 червня перевірили понад 1600 укриттів, і встановили що 590 з них (або 37%) перебувають у незадовільному стані.

Мер також оприлюднив дані щодо стану і доступності бомбосховищ у різних районах.

 

ІНФОГРАФІКА З TELEGRAM КЛИЧКА

Кличко нагадав, що минулого та цього року районам загалом виділили 1,2 млрд грн на облаштування укриттів, і додав, що перевірка триває.

 

ІНФОГРАФІКА З TELEGRAM КЛИЧКА

“Звертаю увагу голів районних держадміністрацій: за результатами перевірки, щодо глав районів з найгіршими показниками будуть подальші звернення до президента щодо кадрових рішень”, − попередив столичний голова.

О 10:00 5 червня Кличко повідомив, що вже провів зранку нараду з головами районів столиці, на якій обговорили дані перевірки укриттів.

 

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.