“Батьківське серце”: на Прикарпатті діти полеглих Героїв отримали іменні кулони (фото)

Війна, Новини, Суспільство

26 іменних кулонів у формі серця отримали дітки полеглих Героїв із чотирьох територіальних громад області.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на посиланням на Івано-Франківську обласну державну адміністрацію.

Сини та дочки загиблих Захисників, котрі проживають на території Солотвинської Старобогородчанської, Богородчанської та Дзвиняцької територіальних громад Прикарпаття, отримали пам’ятні кулони “Батьківське серце”.

За словами начальника відділу в області Міністерства у справах ветеранів України Володимира Веркальця, така акція підтримки дітей відбувається вже вчетверте.
Наразі 260 діток Івано-Франківщини уже отримали кулони.

“Ці сердечка, які ми даруємо діткам, є своєрідними оберегами для них, – розповів Володимир Веркалець.

Коли їм важко, коли потрібна підтримка, ми просимо діток міцно тримати у своїх кулачках сердечка, і таким чином просити допомоги у своїх батьків, котрі, на жаль, уже на небесах.

Але часточка серця батька завжди з дитиною”, – йдеться в дописі.

Нагадаємо, що ініціювали та реалізовують акцію у різних куточках України зусиллями громадської спілки “Всеукраїнське військово-цивільне об’єднання “Бойове братерство України”.

Наразі в Україні вже вручили близько дев’яти тисяч купонів.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.