В Отинійській громаді проведуть акцію “День здоров’я”: коли саме

Здоров'я, Новини, Суспільство

6 червня, за ініціативи ДУ «Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ» та за підтримки місцевої влади в Отинійській громаді відбудеться виїзна акція “День здоров’я”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ.

“Запрошуємо жителів громади подбати про своє здоров’я та взяти участь у виїзній акції.

Кваліфіковані фахівці БЕЗКОШТОВНО проведуть обстеження та нададуть відповідні консультації!”, – повідомляють фахівці.

В медичному автобусі, з логотипами ВООЗ, МОЗ та ЦКПХ, жителі громади зможуть безкоштовно зробити швидкі тести на СOVID-19, скринінг на туберкульоз та ВІЛ/СНІД, виміряти рівень цукру в крові та холестерину.

Для всіх охочих буде проведена вакцинація від COVID-19, дифтерії та правця.
Окрім цього, під час заходу будуть доступні такі медичні послуги:
– консультація психолога;
– консультація фтизіатра;
– консультація окуліста;
– кардіограма;
– спірографія;
– антропометрія;
– вимірювання артеріального тиску;
– консультація сімейного лікаря щодо профілактики інфекційних та неінфекційних захворювань, питань вакцинації та здорового способу життя.

У співпраці з ДУ “Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ” до виїзду будуть залучені медичні працівники, КНП «КРЦ ПМСД КРР» Отинійської амбулаторії, КНП «Отинійська районна лікарня» Отинійської селищної ради, КНП «Коломийська центральна районна лікарня» КРР, БО «Карітас Коломия».

смт.Отинія, вул.Свободи (біля Будинку культури) 6 червня, початок о 10.00 годині.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.