На Івано-Франківщині пройшли благодійні концерти за участю Ніни Матвієнко на підтримку ЗСУ: скільки коштів зібрали

Новини, Суспільство

“Дорога до Перемоги” – це назва благодійного туру “Команди А” за участю народної артистки України Ніни Матвієнко на підтримку Збройних сил України, який відбувається в Україні протягом року російсько-української війни.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Це благодійний соціальний проєкт.

Як повідомила голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації – Світлана Онищук, впродовж трьох днів, колективи робили благодійні концерти в Івано-Франківській області.

Благодійні концерти за участю Ніни Матвієнко та відомих артистів України Ауріки РотаруАмадора ЛопесаАртура Боссо, Анни Добриднєвої, Сергія Мироненка пройшли в – Івано-Франківську, Калуші, Коломиї на підтримку Збройних сил України.

“Загалом нам вдалось зібрати 207 470 гривень, всі ці кошти перераховані для 102 бригади ТРО. Дякую всім виконавцям та організаторам, хто долучався, хто приходив та хто підтримує наших захисників та захисниць”, – сказала Онищук.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.