Британська розвідка: у Бахмуті зростає роль російських десантників

Війна, Новини, Політика

У Бахмуті й секторі після виходу звідти підрозділів групи Вагнера все більше зростає роль російських десантників.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Європейську правду, розвідувальний огляд Міноборони Британії.

У міру того як “вагнерівців” виводять з цього району ведення бойових дій, там з’являється все більше регулярних підрозділів російської армії, у тому числі десантників.

“Російські ВДВ починають відігравати все більш вагому роль у Бахмуті: зараз у сектор перекинули частини 76-ї та 106-ї дивізій та ще дві додаткові окремі бригади ВДВ”, – розповідають в огляді.

Хоча ВДВ за час повномасштабної війни чимало втратили від свого “елітного” статусу, схоже, що командування намагалося берегти частину цього більш професійного резерву.

“Оскільки зараз їх довелося розгорнути для утримання лінії фронту у Бахмуті, ймовірно, російські сили загалом будуть мати менше можливостей реагувати на труднощі на оперативному рівні”,  – зазначають в огляді.

У попередньому огляді розповідали, що через дії партизанських груп в районі російського прикордонного містечка Щебекіно перед керівництвом РФ постає дилема: перекидати додаткові сили до лінії фронту, чи посилювати захист власного кордону.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.