ЗСУ призупинили просування на флангах, виконувались інші задачі – Сирський про Бахмут

Війна, Новини, Політика

Збройні сили України протягом минулих днів призупинили просування на флангах на Бахмутському напрямку.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Сирського в коментарі УП

“Протягом декількох минулих днів просування на флангах було призупинено, оскільки там виконувались інші важливі задачі. Командуванням нашого угруповання вживаються відповідні заходи, які спрямовані на відновлення боєздатності наших частин та зриву ворожих намірів (не допустити українських контрнаступальних дій та самим перейти в наступ – ред.)”, – командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський.

Крім того, Сирський повідомив, що ворог змінив формат операції на Бахмутському напрямку, тому спостерігається тимчасове затишшя.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.