В Івано-Франківську організували для дітей свято

Новини, Суспільство

В межах нашого соціального проєкту “Турбота про родину Героя” організували для дітей справжнє свято.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голову ОДА Світлану Онищук.

Сьогодні в Івано-Франківському академічному обласному театрі ляльок імені Марійки Підгірянки діти наших Героїв мали змогу подивитися виставу під назвою “Чарівна торбинка казок”.

А фаховий коледж культури і мистецтв міста Калуш провів для діток майстер-клас із виготовлення ляльок-мотанок. Окрім того, присутні могли сфотографуватися із героями мультфільмів.

“Сьогодні наші Захисники та Захисниці виборюють мирне майбутнє для наших дітей. А ми тут – в тилу – докладаємо всіх зусиль, щоб зробити дитинство наших дітей щасливішим, щоб на їхніх обличчях була посмішка. Хочу зазначити, що в межах нашого нового проєкту ми організовуємо відпочинок та оздоровлення для дітей наших загиблих Героїв”, – написала Онищук.

Спільно з громадськими благодійними організаціями працюємо над цікавим та корисним проведенням літньої оздоровчо-відпочинкової кампанії, щоб наші діти зростали здоровими та щасливими.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.