“РДК” і “Свобода Росії” знову заявили, що прориваються в Росію (відео)

Війна, Новини, Політика

1 червня 2023 року “Російський добровольчий корпус” та легіон “Свобода Росії” заявили, що проводять ще одну операцію на території Росії.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “РДК”“Свобода Росії”.

Бійці записали відеозвернення та повідомили, що йдуть у Шебєкінському напрямку. Зокрема, чоловік у військовій формі на відео каже, що “зовсім скоро з’явиться околиця Шебекиного”.

@gudzinskiyrost #шебекино #шмякино #шумякино #бнр #белгородська_республіка #белгород #москва #московити #окупанти #україна #грайворон #путин #зеленский #зеленський #залужний🥰❤️ #україна_переможе #наступ #контр_наступ ♬ Du Hast

Бійці запевняють, що планують звільнити всю Росію від путінського режиму.

Легіон “Свобода Росії” також анонсував рейд на територію РФ: “Ми, легіон “Свобода Росії”, зараз перебуваємо біля кордону нашої батьківщини, дуже скоро ми висунемося знову на територію Росії, щоб принести свободу, мир і спокій. Грайворон – це тільки початок”.

Місцевих просять не виходити з будівель та зберігати спокій.

Російська влада повідомляє про обстріли, які нібито тривали всю ніч, та бої, проте запевняє, що “прориву ЗСУ немає”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.