У Росії повідомили про атаку безпілотників на два НПЗ у Краснодарському краї (відео)

Війна, Новини, Політика

У Краснодарському краї РФ загорівся Афіпський нафтопереробний завод, ймовірна причина виникнення пожежі – попадання безпілотників.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на губернатора Краснодарського краю Веніаміна Кондратьєва у Telegram, російський Telegram-канал “SHOT”, російський Telegram-канал “Baza”.

@gudzinskiyrost #афіпський_нпз #рашисти #українапондусе🇺🇦 #українапондусе🇺🇦 #перемогазанами💙💛 #кирил_сазонов #залужний🥰❤️ #бпла #наступ #зеленский #буданов #мир #дрони #скабеева ♬ Suspenseful and tense orchestra(1318015) – SoLaTiDo

“У Сіверському районі пожежа на території Афіпського НПЗ. Горить одна з установок із перегонки мазуту. Попередня причина – приліт БПЛА”.

За інформацією “SHOT”, попередньо атака безпілотників сталася близько 3-ї години ночі.

“Завод був оповитий полум’ям і димом. Потужний вибух було чути за кілька кілометрів”, – пише канал.

“Baza” опублікувала відео, на якому, ймовірно, зафіксовано “приліт” БПЛА по заводу.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.