Від 25 до 32 безпілотників атакували Москву: пошкоджені 2 будинки, людей евакуювали − росЗМІ (відео+фото)

Війна, Новини, Політика

За різними даними від 25 до 32 безпілотників атакували Москву вночі 30 травня, пошкоджено щонайменше два багатоповерхові будинки, повідомляється, що більшість дронів збили на підльоті до російської столиці. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на російське пропагандистське видання РИА Новости, Слідчий комітет РФ у Telegram, російське видання Медуза з посиланням на Telegram-канали.

Слідчі Слідчого комітету розслідують факти падіння безпілотних літальних апаратів на будівлі в Москві. Унаслідок падіння безпілотних літальних апаратів у кількох будівлях у Москві є незначні пошкодження.

Крім того, низку безпілотних літальних апаратів було збито силами російської ППО на підльоті до Москви”.

 

Вибухи у Підмосков’ї
ФОТО З TELEGRAM-КАНАЛУ “БАЗА”

Деталі: Водночас Telegram-канали пишуть, що за різними даними, Москву атакували від 25 до 32 безпілотників. 

Повідомляють, що нібито більшу частину з них збили сили ППО в Підмосков’ї, а частина безпілотників нібито зачепилися за дерева і дроти, оскільки летіли на надмалій висоті.

За даними “Бази”, у житлові будинки врізалися три безпілотники, один із цих БПЛА ніс вибухові пристрої, які не здетонували.

Слідком запевняє, що постраждалих немає. Водночас мер Москви Сергій Собянін повідомив, що по медичну допомогу звернулися двоє людей, але нібито госпіталізація їм не знадобилася.

Він також додав, що “з метою безпеки на час роботи екстрених служб” вирішили евакуювати жителів кількох під’їздів у двох будинках, які постраждали від влучання БПЛА.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.