Почаївська лавра має бути українською, – Марцінків

Війна, Новини, Суспільство

Там мають молитися за справедливу перемогу України.

Про це повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Ратушу.

“Готуємо звернення Івано-Франківської міської ради до Міністерства Культури та Кабінету Міністрів з вимогою віддати Почаївську лавру українській церкві! Віктор Янукович в 2003 році передав Почаївську Успенської лавру в оренду церкві московського патріархату на 49 років, але це можна розірвати і треба оскаржувати в суді!”

Нагадаємо, що Івано-Франківськ вже звільнив всі святині від служителів москви та власним прикладом показав, наскільки це зараз важливо.

“Московській церкві, як і всьому московському немає місця в Україні!”

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.