Майстер-класи, руханки та ігри: як в Івано-Франківську відзначатимуть День захисту дітей

Новини, Суспільство

Першого червня відзначатимуть міжнародний День захисту дітей.

Про це під час відеозвернення розповів міський голова – Руслан Марцінків, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

З нагоди цього в Івано-Франківську підготували кілька заходів в місті.

1 червня у фортечній галереї «Бастіон» буде «Територія дитинства».

З 12:00 до 15:00 год в програмі майстер-класи, ігри, аніматори, солодощі, казка, флешмоб, фотозони та багато цікавого для маленьких гостей. Вхід вільний.

О 14.00 в Міському парку культури та відпочинку ім. Т.Г.Шевченка буде конкурсно-патріотична програма «Ми майбутнє твоє, Україно!»

«Парк дитячого періоду» З 14:00 по 17:00 год в Просторі інноваційних Креацій «Палац» (вул. Шпитальна, 3) для дітей будуть ігри, майстер-класи, руханки та гарний концерт.

О 16.00 в актовій залі Прикарпатського національного університету буде концерт. Виступлять відомі виконавці: Дмитро Волканов (автор відомого хіта «Я намалюю на папері щасливу дитину»), Артем Паучек (фіналіст «Голосу країни»), гурт «Будьмо» та Христина Дарвай.

На дітей чекають подарунки та розважальна програма від аніматорів.

Також о 16:00 на Вічевому майдані учні мистецьких шкіл Івано-Франківської міської територіальної громади виступатимуть до відзначення Міжнародного дня захисту дітей.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.