В Україну йде похолодання: температура впаде до +15° (карта)

Новини, Суспільство

Кінець весни – початок літа в Україні буде з досить комфортною температурою, проте наприкінці тижня частину країни накриє похолодання.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Погода УНІАН.

Кінець травня – початок червня в Україні буде в більшості областей з комфортною температурою. Спеки в найближчий тиждень не очікується. Навпаки, місцями температура опуститься до +15°…+20°. Найближчими днями домінуватиме суха погода, проте періодично очікуються невеликі дощі та грози.

Тиждень в Україні розпочнеться зі стабільної та комфортної температури. По всій країні 29 травня стовпчики термометрів покажуть +22°…+25°. Без істотних опадів.

29 травня в Україні буде комфортне тепло / фото УНІАН

У вівторок, 30 травня, хмарності в Україні побільшає. На сході, в Дніпропетровській і Запорізькій областях, а також в Криму очікуються дощі, місцями – з грозами. Місцями на Лівобережжі, а також у Криму температура опуститься до +18°…+22°. На решті території очікується від +22° до +26°.

30 травня в деяких областях України очікуються дощі та грози / фото УНІАН

Завершиться весна в Україні досить комфортною температурою. У більшості областей стовпчики термометрів покажуть +21°…+25°. В Одеській та Закарпатській областях повітря прогріється до +26°…+27°, в Криму – до +19°. На півострові, в Донецькій і Луганській областях очікуються дощі.

31 травня в Україні буде тепло / фото УНІАН

Літо в Україні почнеться з підвищення температури. Сонця побільшає, опадів 1 червня не очікується. Стовпчики термометрів покажуть +22°…+26°, місцями повітря прогріється до +28°.

1 червня в Україні буде тепло і багато сонця / фото УНІАН

У п’ятницю, 2 червня, на заході  та півночі України очікуються грози. Стовпчики терометрів покажуть +22°…+25°, місцями в центральній частині повітря прогріється до +26°…+28°.

2 червня в Україну нагрянуть грози / фото УНІАН

На вихідних, 3 і 4 червня, в окремих областях України пройдуть дощі. При цьому очікується зниження температури на заході і півночі до +15°…+20°. На решті території нашої країни залишиться тепло до +20°…+25°.

3 червня на заході та півночі України похолоднішає / фото УНІАН
Наприкінці тижня на південному сході очікуються невеликі дощі / фото УНІАН

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.