Планували на початку травня: іванофранківцям пояснили, чому в місті не розпочали нанесення дорожньої розмітки

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську на початку травня планували розпочати роботи з нанесенням дорожньої розмітки.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Як розповів на брифінгу заступник міського голови, директор Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Михайло Смушак, місто провело всі закупівлі на нанесення розмітки, крім того, були укладені всі угоди.

“Дехто вже запитує, чому не почалися активні роботи”, – каже Смушак.

Так, зі слів заступника, причин є дві.

“Перша, як показує досвід та практика, все що не наноситься в суху, теплу, літню погоду – тримається погано та через короткий час стирається. Тому, ми домовилися, хоча угода у нас була знову ж таки 27 квітня – 1 травня.

До кінця травня, ми дали доручення КП “Муніципальної дорожньої компанії”, що вони підготували вулиці поточним ремонтом. Ми домовилися, що за червень маємо нанести всю розмітку, яку ми передбачили.

Проведені тендери, були суттєві економії, по першому лоту 50% економії. Є два виконавці і плюс працює Муніципальна дорожня компанія”, – додав заступник.

Загалом, продовжує посадовець тендер проведено на 60 вулиць й 85 вулиць наносить Муніципальна дорожня компанія. Вони працюють по тротуарах, а також по селах.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.