Внаслідок операції у Бєлгородській області українська розвідка отримала важливу інформацію – ГУР

Війна, Новини, Політика

Внаслідок операції у Бєлгородській області, куди 22 травня проникли представники “Російського добровольчого корпусу” і Легіону “Свобода Росії”, була зібрана важлива для української розвідки інформація.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сайт ГУР.

За словами Юсова, внаслідок операції у Бєлгородській області була зібрана цінна для української воєнної розвідки інформація, яка зі зрозумілих причин не буде розголошуватись. Проте частину цих даних, які він коротко схарактеризував як “король голий”, отримав увесь світ.

Як пояснив Юсов, йдеться про виснаження силового апарату російського диктатора Володимира Путіна та вразливість Росії до внутрішніх ударів.

За словами представника ГУР, нині завданням російських партизанів є звільнення держави від режиму Путіна, а сили опору діють як у прикордонних селах Росії, так і в столичному регіоні країни-агресорки.

Представник розвідки попередив, що українцям не варто переоцінювати реакцію Кремля на операцію ЛСР та РДК у Бєлгородській області в контексті ситуації на фронті. Однак, з його слів, російське керівництво змушено у відповідь на події в регіоні перегруповувати свої війська.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube  Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.