“Об’єднані заради Перемоги”: Калуш готується до Дня міста

Новини, Суспільство

Цьогоріч Калушу виповнюється 586 років з часу першої писемної згадки про місто.

Про це інформує щоденна онлайн-газета  Голос ІФ з посиланням на очільника Калуша Андрія Найду.

“Об’єднані заради Перемоги” – під таким гаслом відбуватимуться заходи в громаді 26, 27, 28 травня.

“Звертаємо увагу на зміни у плані. Відкриття спортивного майданчика у Калуському ліцеї #10 відбудеться у п’ятницю, 26 травня, об 11:00 год”, – йдеться у дописі.

Загалом, програма насичена заходами, основна мета яких – об’єднатися у боротьбі з окупантом та максимально долучитися до благодійності: виставки творів калуських митців, спортивні змагання, веломарафон, мистецькі патріотичні акції та інше.

“Волонтерська підтримка наших бійців дуже важлива. Тому й кошти, які будуть зібрані під час заходів, будуть спрямовані на потреби військовослужбовців та створення реабілітаційного центру «4.5.0 Прикарпаття».

Ми не святкуємо, а допомагаємо нашим захисникам”, – заявив міський голова Калуша.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube  Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.