У Франківську, жителі “Пасічної” не можуть поділити спільні метри квадратні: мер знайшов рішення (фото)

Суспільство

Одні хочуть розширити проїжджу частину, а інші – проти того, щоб кількість машин під їхніми під’їздами збільшилась.

Про це він повідомив у Фейсбук, інформує щоденна онлайн-газета  Голос ІФ з посиланнням на ПІК.

У Франківську, на Пасічній з‘явиться новий сквер. Міський голова Руслан Марцінків приїхав подивитися, як тривають роботи і став свідком конфлікту.

“Жителі Федьковича, 70Б та Пасічної, 12 не можуть поділити спільні метри квадратні. Є різне бачення, але основне, що людям не байдуже. Якщо такою кількістю прийшли, значить ремонт вдасться. Тротуар сунемо на 1,5 метра, проїзд також буде достатнім. Знайшли розумне рішення у спілкуванні”, – написав він.

Вислухавши обидві сторони, міський голова озброївся будівельною рулеткою, відміряв на скільки можна розширити тротуар біля будинку Пасічна 12А. Водночас залишив близько 5-ти метрів ширини міжбудинкового проїзду, як того бажали люди багатоповерхівки на Федьковича, 70Б.

У місті діє програма благоустрою. Згідно з якою,  до кінця року комунальники мають вирівняти та облаштувати близько пів сотні міжбудинкових проїздів та тротуарів.

У Франківську, жителі "Пасічної" не можуть поділити спільні метри квадратні: мер знайшов рішення

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube  Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.