Пєсков заявив, що Росія буде “звільняти” Білорусь, якщо народ повстане проти Лукашенка

Війна, Новини, Політика

Росія втрутиться, якщо в Білорусі почнеться народне збройне повстання з метою повалення режиму самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка, заявив прессекретар Путіна Дмитро Пєсков.

Про це інформує щоденна онлайн-газета  Голос ІФ з посиланнням на російське пропагандистське виданняРИА Новости

“Ця сусідня держава (Білорусь − ред.) є нашим партнером, союзником і братньою нам державою. Природно, Російська Федерація має зобов’язання щодо забезпечення безпеки Білорусі, що ми і будемо робити перед обличчям такої очевидної загрози”.

Він також назвав Польщу “ворожою” для Росії державою, яка нібито зараз “буквально заходиться в істериках русофобії”.

Пєскову також привиділося, що Польща нібито “фактично відкрито говорить про свій намір втручатися безпосередньо, зокрема, силовими методами у внутрішні справи сусідньої держави”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube  Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.