Троє прикарпатців намагалися незаконно перетнути кордон з Угорщиною

Новини, Суспільство

Трьох жителів Івано-Франківщини затримали прикордонники Мукачівського загону на Закарпатті через незаконну спробу перетнути кордон з Угорщиною.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланнням на сторінку Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Також під час спецоперації “Захід-2023” затримали чотирьох людей з інших областей України.

Двоє жителів Дніпропетровської області та троє жителів Івано-Франківщини призовного віку планували поза пунктами потрапити в Угорщину.

Окрім цього, двох людей затримали працівники відділу прикордонної служби “Ділове” спільно з поліцейськими під час перевірки на залізничному вокзалі Рахова.

В одного чоловіка, який прибув на Закарпаття з Хмельниччини, поліцейські виявили гідрокостюм. Він зізнався, що планував перепливати річку, щоб потрапити у Румунію. Інший затриманий приїхав з Київщини з намірами незаконно перетнути українсько-румунський кордон.

Чоловіків доправили до прикордонного підрозділу, щоб встановити, ймовірно, причетних до переправлення військовозобов’язаних через кордон. На них склали протоколи за правопорушення, яке передбачене ст. 204-1 КУпАП “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.