У Франківську на Чорновола перенесуть одну із зупинок (схема)

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську на вулиці Чорновола перенесуть автобусну зупинку від храму Різдва Пресвятої Богородиці до пологового будинку.

Про це у facebook повідомив заступник міського голови Михайло Смушак, передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланнням на Галку.

За його словами, таке рішення обумовлене тим, що поруч з храмом дві смуги для руху авто, а в районі пологового вулиця розширюється до трьох смуг. Відповідно, автобус, який зупинятиметься там, не блокуватиме рух автомобілів. Окрім того, біля пологового будинку ширший і буде можливість розмістити зупинковий комплекс, оскільки дана зупинка використовується переважно для посадки пасажирів.

Він додав, що роботи з реалізації даної схеми буде виконано вже цього тижня. Також Смушак закликав водіїв та пасажирів звертати увагу на нові дорожні знаки.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.