На Івано-Франківщині засудили чоловіка за ухиляння від призову до війська під час мобілізації

Війна, Кримінал, Новини, Політика

До одного року і шести місяців ув’язнення засудили жителя Івано-Франківщини за ухиляння від призову до війська під час мобілізації.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сайт обласної прокуратури.

Як йдеться у дописі, 38-річний житель Івано-Франківського району пройшов військово-лікарську комісію. Його визнали придатним до військової служби. Окрім цього, чоловіка попередили про притягнення до відповідальності, якщо він не прийде до центру комплектування та соціальної підтримки.

“У лютому 2023 року чоловік, отримавши повістку про відправлення до військової частини для проходження служби, без поважних причин не прибув до вказаного центру. Таким чином військовозобов’язаний ухилився від призову на військову службу під час мобілізації”, — пишуть на сайті обласної прокуратури.

Тлумацький районний суд визнав чоловіка винним за ст. 336 КК України. Йому призначили покарання — один рік шість місяців позбавлення волі.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.