США вирішили зняти санкції з російського бізнесмена вперше з початку великої війни

Економіка, Новини, Політика

Міністерство фінансів США вперше з початку великої війни виключило зі списку санкцій російського бізнесмена Анатолія Карачинського.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу відомства. 

Міністерство не пояснило причин виключення Карачинського із санкційного списку.

Під санкції  США  співзасновник групи IBS  Анатолій Карачинський потрапив у квітні 2021 року як член наглядової ради банку “Откритіє”.

Після потрапляння під санкції Карачинський вийшов з ради директорів банку “Откритіє” та IBS, і продав свої акції менеджменту.

Російський бізнесмен також перебуває під українськими санкціями.

Нагадаємо:

Президент Володимир Зеленський у п’ятницю, 12 травня, підписав укази про запровадження санкцій щодо юридичних та фізичних осіб, серед яких компанія VS Energy International NV, колишній депутат Андрії Деркач та донька міністра оборони часів Януковича Павла Лебедєва.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.