Було лише 19: на війні загинув прикарпатець Іван Дмитрук (фото)

Новини, Суспільство

Захищаючи Україну, загинув прикарпатський боєць Іван Дмитрук.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сторінку Пасічнянської громади.

“З болем та скорботою повідомляємо про трагічну звістку про загибель військовослужбовця жителя селища Битків Пасічнянської ТГ – Дмитрука Івана Івановича, 2003 р.н”, – йдеться у дописі.

Герой який мужньо виконував військовий обов’язок, загинув поблизу населеному пункту Богданівка Бахмуцького району, що на Донеччині.

Конкретний час руху траурного кортежу загиблого Героя буде відбуватися:

20 травня об 11:00 скорботний кортеж з тілом загиблого виїде з Івано-Франківська. Процесія проїжджатиме через село Назавизів, Надвірну (вулицями Мазепи, Княгині Ольги, Котляревського, Володимира Великого, Грушевського) та село Пнів. О 12:00 у Биткові на вулиці Шевченка біля будинку Івана Дмитрука відбудеться панахида.

20 травня о 18:00 священники відправлять парастас за адресою Шевченка, 223 (неподалік від Битківського ліцею).

Похорон – 21 травня (неділя) о 14 годині, похоронять Героя на кладовищі в селищі Битків.

“Просимо усіх жителів громади вийти до центральних вулиць (запалити свічку пам’яті)! Гідно зустрічаємо віддаючи останню шану українському Воїну під час проїзду траурного кортежу, який мужньо боронив нас з Вами”, – додали на сторінці громади.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.