Вишиванка за донат для ЗСУ: Баба Доцька організувала лотерею на підтримку коломийської “десятки” (фото)

Новини, Суспільство

Співачка з Коломиї на псевдо Баба Доцька організувала лотерею, щоб зібрати кошти для ЗСУ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Я вирішила віддати комусь із вас цінну для мене річ. Цю сорочку мені колись купила мама. Саме у цій вишиванці відбулася одна із моїх найважливіших зйомок – відео на “Коляду”. Ця пісня зібрала загалом більше 4 мільйонів переглядів у різних соцмережах. Тепер ця унікальна річ може бути ваша, якщо надішлете 100 гривень для ЗСУ (10 ОГШБр “Едельвейс”). А 22 травня я рандомно оберу одного переможця” – сказала співачка.

Зараз гірсько-штурмовій бригаді терміново потрібна “Валькірія”. Вартість цієї “пташки” понад 800 тисяч гривень. Як то кажуть:

“Зі світу по нитці…”

Реквізити МОНОБАНКИ: 5375411205874774 https://send.monobank.ua/jar/44f5Mmam8V

Отже, з вас донат у 100 гривень, а вже 22 травня маєте шанс отримати вишиванку! Не забувайте у коментарях до донату обов’язково написати ваше ім’я та прізвище (саме так, як вказано у facebook, у такому випадку я зможу вас знайти, щоб повідомити про перемогу). Успіху!

P.S: Для зручності дублюю реквізити у коментарях.

На зображенні може бути: 1 особа

На зображенні може бути: 1 особа

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.