В Університеті Короля Данила відбувся робочий форум «IF_FORUM_Банківництво» (фото)

Новини, Суспільство

Представники банківського сектору, спільно із науковцями Університету Короля Данила, взяли участь у роботі форуму «IF_FORUM_Банківництво».

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Захід присвячений відзначенню Дня банківського працівника, який організувала кафедра управління та адміністрування УКД.

Йшлося про роль банків в умовах воєнного стану, підтримку економіки країни, тенденції та перспективи подальшого піднесення діяльності банків для забезпечення фінансової стабільності держави.

З вітальним словом до учасників форуму звернувся перший проректор Університету Короля Данила Михайло Косьмій, який зауважив значення УКД як незамінного освітнього майданчика для взаємодії між студентами, викладачами та бізнес-середовищем.

«Університет Короля Данила – це освітній простір, де студенти мають можливість розвивати свої професійні компетентності. Здійснення заходів такого плану відкриває перед студентами унікальну можливість дізнатися про всі особливості обраного фаху безпосередньо у спеціалістів-практиків. Крім того, такі заходи формують й нові професійні можливості для студентської спільноти та стимулюють їх до особистісного розвитку», – зазначила модераторка заходу, завідувачка кафедри управління та адміністрування Наталія Гавадзин.

Спікерами форуму стали начальник Прикарпатського регіонального управління Західного департаменту АТ «Укрсиббанк» Андрій Городенський, заступниця керуючого філії АТ «Укрексімбанк» в м. Івано-Франківську Зварищук Ольга, представник АТ АКБ «Львів» Роман Кучинський, керівник регіонального відділення АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» в Івано-Франківську Віталій Людкевич, керівниця обласного відділення АТ «ОТП Банк» м. Івано-Франківську Надія Потоцька.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.